posta - Nagyhalász posta

Cím: 4485 Nagyhalász Arany János utca 40.  (térkép lent)


Szolgáltatások
E-tértivevény - A szolgáltatás keretében feladott könyvelt levélküldemények kézbesítésekor a címzettel vagy a jogosult átvevővel elismertetik a küldemények átvételét. Ezt követően az erről szóló – jogi eljárásban bizonyító erejű – okiratot elküldik a feladónak. A küldemény egyedi azonosítója alapján a levél életútja nyomon követhető.
Gépi szerencsejáték (ennyi most a nyeremény az ötöslottón és a hatoslottón)
Bankkártyás csekkbefizetés - A bankkártyával történő csekkbefizetés 2015. június 1-jétől kártyás vásárlásnak minősül.
Hírlapelőfizetés. Egyes lapokhoz olcsóbban lehet hozzájutni, ha előfizetjük, mintha újságárusnál vesszük meg őket. A napi- és hetilapokat a megjelenés napján kézbesítik, egyes lapokat pedig hamarabb, mint hogy az újságos standokra kikerülnének, így nem kell attól sem tartani, hogy az aktuális lapszám elfogy. Érdeklődési területtől függően több mint 400 hazai kiadó közel 700 lapja közül lehet választani.
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.
Otthonbiztosítás - rugalmas, időtálló ingatlan- és ingóságbiztosítás, az igényeknek, életkörülményeknek, lakástípusnak, értékeknek leginkább megfelelő csomagok és kiegészítő biztosítások
Csomagküldemény feladása - Belföldi csomagmegoldások, MPL Üzleti csomag, MPL Postacsomag, nemzetközi csomagmegoldások, stb.
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki.
Gépjármű-biztosítás - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető okozói kiegészítő biztosítás, CASCO biztosítás. A legnagyobb körültekintés és óvatosság ellenére is történhet anyagi, illetve személyi jellegű káresemény, melynek okozói és elszenvedői egyaránt lehetünk. Magyarországon közel 4 millió gépjármű közlekedik az utakon, melyből évente minden huszadik baleset részese lesz.
Western Union pénzátutalás - A Western Union a világ legnagyobb készpénz átutalási szolgáltatója, több mint 200 országban, több mint 500 000 helyszínen érhető el a szolgáltatás. Több mint 150 éve megbízható, gyors és biztonságos módja a pénzküldésnek.
Balesetbiztosítás - anyagi segítség műtétek, betegség és baleset esetén, éjjel-nappal hívható orvosi call center szolgáltatás, nagy műtétek után az otthoni gyógyulás támogatása napi étkezési hozzájárulással
Bankkártyás fizetés (a bankkártyával történő csekkbefizetés 2015. június 1-jétől kártyás vásárlásnak minősül, amely a legtöbb bankkártya esetében ingyenes)
EMS feladása - Prémium csomagküldő szolgáltatás a világ 114 országába az elérhető leggyorsabb kézbesítési idővel, a küldemény biztonságos, elsőbbségi kezelését biztosítva, otthonról kényelmesen intézve. Kényelmi funkciók: akár háznál történő felvétel, csomagolóanyag és postai lezárás biztosítása, időgarantált kézbesítés, teljeskörű nyomkövetés (0-24) a honlapon és mobil applikáción keresztül, címmódosítási lehetőség.
MPL Postacsomag - Hagyományos csomagküldés, kedvező áron. Ha a csomag feladásával kapcsolatban nincsenek speciális igényel, akkor a kedvező árú, egyetemes MPL Postacsomag szolgáltatást érdemes igénybevenni. A hagyományos csomag azoknak is kiváló megoldás, akiknek fontos, hogy áfamentes, kedvező árú, de mégis megbízható szolgáltatást kapjanak. A postacsomagot kizárólag házhoz kézbesítéssel vagy postán maradóra van lehetőség feladni.
A Magyar Posta lakossági telefonos ügyfélszolgálata a 06-1-767-8282 telefonszámon érhető el hétköznapokon.
Akadálymentesített posta
Pénzügyi és befektetési szolgáltatások - Bankszámla-szolgáltatás offline, Kincstári Takarékjegy, Betéti termékek, Befektetési termékek
Életbiztosítás, amit családfenntartóknak és hitellel rendelkezőknek ajánlanak, illetve azoknak, akik csak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni. A határozott tartamra szóló kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.
Ajánlott küldemény - A biztonságos levélfeladás hagyományos, jól bevált formája: ha fontos, hogy igazolni tudja a küldemény feladásának tényét, adja fel ajánlva. A Posta írásban, nyomtatványon - feladóvevényen - ismeri el a küldemény felvételét, így az egyedi azonosítóval visszakereshető lesz. A küldeményt a címzett (illetve átvételre jogosult személy) részére kézbesítik, amelyet az átvevő aláírással igazol.
Postán maradó küldemények kézbesítése. A postán maradóként megjelölt vagy PostaPonti címzéssel feladott küldeményeket nem könyvelt küldemény esetén személyazonosság igazolása nélkül az érte jelentkező átveheti. Könyvelt küldemény esetén a személyazonosságot az átvevőnek igazolnia kell.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-12:00 és 12:30-16:00
Kedd08:00-12:00 és 12:30-16:00
Szerda08:00-12:00 és 12:30-16:00
Csütörtök08:00-12:00 és 12:30-16:00
Péntek08:00-12:00 és 12:30-16:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva



Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




A Magyar Posta telefonos ügyfélszolgálatát a lakossági ügyfelek a 06-1-767-8282 telefonszámon érhetik el, amely munkanapokon hívható.

Hírlapügyintézésre a 06-1-767-8262 telefonszámon van lehetőség munkanapokon.

MPL futárszolgálattal kapcsolatos információkért a 06-1-333-7777 telefonszámot lehet hívni hétköznapokon.

Vámkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás: 06-1-421-7235

2018 január 1-től bankkártyás fizetés esetén már nem szükséges igazolnia magát a befizetőnek 300 ezer forint feletti fizetésnél sem. Készpénzes fizetésnél továbbra is igazolnia kell magát az ügyfélnek, ha meghaladja az összeghatárt.

 



Kapcsolat | Adatvédelem