posta - Dunaegyháza posta

Cím: 6323 Dunaegyháza Posta utca 11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Kincstári Takarékjegy - Fix, lépcsős kamatozású, postán megvásárolható, nyomdai úton előállított állampapír. 1 és 2 éves futamidővel is elérhető, futamidőnként különböző címletekben is megvásárolható. Az állampapír devizabelföldi természetes magánszemélyek számára valamennyi postán megvásárolható, és engedményezéssel magánszemélyeknek átruházható.
Csomagküldemény feladása
Otthonbiztosítás - rugalmas, időtálló ingatlan- és ingóságbiztosítás, az igényeknek, életkörülményeknek, lakástípusnak, értékeknek leginkább megfelelő csomagok és kiegészítő biztosítások
Hírlapelőfizetés, Gépi szerencsejáték,sorsjegy - A Magyar Posta Zrt. a Szerencsejáték Zrt. megbízásából az ország mintegy 1700 postáján végzi gépi szerencsejátékok értékesítését (lottók, sorsjegyek, stb.)
Belföldi postautalvány - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. Az utalvány feladásáról, illetve az utalvány azonosító számáról a feladónak kell értesítenie a címzettet.
Életbiztosítás
Hírlapelőfizetés - Egyes lapokhoz olcsóbban lehet hozzájutni, ha előfizetjük, mintha újságárusnál vesszük meg őket. A napi- és hetilapokat a megjelenés napján kézbesítik, egyes lapokat pedig hamarabb, mint hogy az újságos standokra kikerülnének, így nem kell attól sem tartani, hogy az aktuális lapszám elfogy. Érdeklődési területtől függően több mint 400 hazai kiadó közel 700 lapja közül lehet választani.
Gépjármű-biztosítás - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető okozói kiegészítő biztosítás, CASCO biztosítás.
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.
Haláleseti biztosítási összeg kifizetése
Postán maradó küldemények kézbesítése

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-12:00 és 12:30-15:30
Kedd08:00-12:00 és 12:30-15:30
Szerda08:00-12:00 és 12:30-15:30
Csütörtök08:00-12:00 és 12:30-15:30
Péntek08:00-12:00 és 12:30-15:30
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem