posta - Dég posta

Cím: 8135 Dég Kossuth Lajos utca 28.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Bankkártyás fizetés (a bankkártyával történő csekkbefizetés 2015. június 1-jétől kártyás vásárlásnak minősül, amely a legtöbb bankkártya esetében ingyenes)
Hírlapelőfizetés. Egyes lapokhoz olcsóbban lehet hozzájutni, ha előfizetjük, mintha újságárusnál vesszük meg őket. A napi- és hetilapokat a megjelenés napján kézbesítik, egyes lapokat pedig hamarabb, mint hogy az újságos standokra kikerülnének, így nem kell attól sem tartani, hogy az aktuális lapszám elfogy. Érdeklődési területtől függően több mint 400 hazai kiadó közel 700 lapja közül lehet választani.
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki.
MPL Postacsomag - Hagyományos csomagküldés, kedvező áron. Ha a csomag feladásával kapcsolatban nincsenek speciális igényel, akkor a kedvező árú, egyetemes MPL Postacsomag szolgáltatást érdemes igénybevenni. A hagyományos csomag azoknak is kiváló megoldás, akiknek fontos, hogy áfamentes, kedvező árú, de mégis megbízható szolgáltatást kapjanak. A postacsomagot kizárólag házhoz kézbesítéssel vagy postán maradóra van lehetőség feladni.
Gépi szerencsejáték
Elsőbbségi levél - Ha fontos, hogy a lehető leggyorsabban, határidőre odaérjen a levél. Az elsőbbségi levél előnye, hogy gyors, a kék színű megkülönböztető, ELSŐBBSÉGI jelzéssel ellátott leveleket a felvétel után, egészen az első kézbesítési kísérletig, a postai kezelés minden szakaszában kiemelten kezelik.
A Magyar Posta lakossági telefonos ügyfélszolgálata a 06-1-767-8282 telefonszámon érhető el hétköznapokon.
Postán maradó küldemények kézbesítése. A postán maradóként megjelölt vagy PostaPonti címzéssel feladott küldeményeket nem könyvelt küldemény esetén személyazonosság igazolása nélkül az érte jelentkező átveheti. Könyvelt küldemény esetén a személyazonosságot az átvevőnek igazolnia kell.
Otthonbiztosítás - rugalmas, időtálló ingatlan- és ingóságbiztosítás, az igényeknek, életkörülményeknek, lakástípusnak, értékeknek leginkább megfelelő csomagok és kiegészítő biztosítások
Értéknyilvánítás - Ha értékes küldeményt adunk fel, akkor érdemes használni az értéknyilvánítást, mert így a küldemény a postai kezelés minden szakaszában kiemelt kezelést kap, és a küldemény elveszése, megsemmisülése, sérülése vagy hiányossága esetén a feltüntetett összeg alapján kártérítést lehet kapni.
Ajánlott küldemény - A biztonságos levélfeladás hagyományos, jól bevált formája: ha fontos, hogy igazolni tudja a küldemény feladásának tényét, adja fel ajánlva. A Posta írásban, nyomtatványon - feladóvevényen - ismeri el a küldemény felvételét, így az egyedi azonosítóval visszakereshető lesz. A küldeményt a címzett (illetve átvételre jogosult személy) részére kézbesítik, amelyet az átvevő aláírással igazol.
Csomagküldemény feladása - Belföldi csomagmegoldások, MPL Üzleti csomag, MPL Postacsomag, nemzetközi csomagmegoldások, stb.
Prepaid SIM-kártya vásárlás - Egyszerűen és gyorsan lehet Telekom SIM kártyát vásárolni, amelyeket aztán online lehet regisztálni.
Életbiztosítás, amit családfenntartóknak és hitellel rendelkezőknek ajánlanak, illetve azoknak, akik csak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni. A kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.
Gépjármű-biztosítás - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető okozói kiegészítő biztosítás, CASCO biztosítás.
Pénzügyi és befektetési szolgáltatások - Bankszámla-szolgáltatás offline, Kincstári Takarékjegy, Betéti termékek
Balesetbiztosítás - anyagi segítség műtétek, betegség és baleset esetén, éjjel-nappal hívható orvosi call center szolgáltatás, nagy műtétek után az otthoni gyógyulás támogatása napi étkezési hozzájárulással

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-12:00 és 12:30-16:00
Kedd08:00-12:00 és 12:30-16:00
Szerda08:00-12:00 és 12:30-16:00
Csütörtök08:00-12:00 és 12:30-16:00
Péntek08:00-12:00 és 12:30-16:00
Szombatzárva
VasárnapzárvaTérkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
A Magyar Posta telefonos ügyfélszolgálatát a lakossági ügyfelek a 06-1-767-8282 telefonszámon érhetik el, amely munkanapokon hívható.

Hírlapügyintézésre a 06-1-767-8262 telefonszámon van lehetőség munkanapokon.

MPL futárszolgálattal kapcsolatos információkért a 06-1-333-7777 telefonszámot lehet hívni hétköznapokon.

Vámkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás: 06-1-421-7235

2018 január 1-től bankkártyás fizetés esetén már nem szükséges igazolnia magát a befizetőnek 300 ezer forint feletti fizetésnél sem. Készpénzes fizetésnél továbbra is igazolnia kell magát az ügyfélnek, ha meghaladja az összeghatárt.

 Kapcsolat Adatvédelem