posta - Budapest 53 posta

Cím: 1053 Budapest V. Múzeum körút 31-33.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Biztosítások
Levél, csomag
Csekkbefizetés, pénzügyi és befektetési szolgáltatások
Hitelkártya igénylés
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése T0, T1 - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. Aznapi (T0) – a címzett a feladást követő 1 óra múlva bármely postán felveheti a pénzt. Következő napi (T1) – a címzett a feladást követő napon bármely postán felveheti a pénzt.
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése T2 - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. 2 napos (T2), azaz rózsaszín utalvány – bármely postán feladható, a Posta a feladást követő 2. munkanapon a feladó által megjelölt címen fizeti ki az összeget, vagy megkísérli a kifizetést.
Nyomdai állampapírok (MÁP Plusz, KTJ) - A Magyar Posta hálózatában elérhetők a nyomdai úton előállított magyar állampapírok. A Posta díjmentesen biztosítja a Magyar Állampapír Plusz nyomdai értékpapír változatának vételét és visszaváltását az ügyfeleknek.
Kincstári Takarékjegy - Fix, lépcsős kamatozású, postán megvásárolható, nyomdai úton előállított állampapír. 1 és 2 éves futamidővel is elérhető, futamidőnként különböző címletekben is megvásárolható. Az állampapír devizabelföldi természetes magánszemélyek számára valamennyi postán megvásárolható, és engedményezéssel magánszemélyeknek átruházható.
Betéti termékek
Dematerializált állampapírok (Nyitva tartási időn belül, de max. H-P 07.00-19.00)
Bankszámla-szolgáltatás online
Személyi Kölcsön
Bankkártyás csekkbefizetés - Sárga és fehér csekkjeit bankkártyával a POS terminállal rendelkező postákon egyszerűen és gyorsan befizetheti. A bankkártyával történő csekkbefizetés kártyás vásárlási tranzakciónak minősül, amely a legtöbb bankkártya esetében ingyenes. A bankkártyával történő vásárlások után felszámított külön díjak és költségek tekintetében a kártyabirtokos számlavezető bankja adhat felvilágosítást.
Bankkártyás fizetésre van lehetőség
EMS feladása - Nemzetközi EMS gyorsposta. Prémium csomagküldő szolgáltatás a világ 114 országába. Az elérhető leggyorsabb kézbesítési idővel, a küldemény biztonságos, elsőbbségi kezelését biztosítva, otthonából kényelmesen intézve.
Csomagküldemény feladása
Postán maradó küldemények kézbesítése - A postán maradóként megjelölt vagy PostaPonti címzéssel feladott küldeményeket nem könyvelt küldemény esetén személyazonosság igazolása nélkül az érte jelentkező átveheti. Könyvelt küldemény esetén a személyazonosságot az átvevőnek igazolnia kell.
Első napi bélyegzés
Haláleseti biztosítási összeg kifizetése
Gépjármű-biztosítás - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető okozói kiegészítő biztosítás, CASCO biztosítás.
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.
Balesetbiztosítás - anyagi segítség műtétek, betegség és baleset esetén, éjjel-nappal hívható orvosi call center szolgáltatás, nagy műtétek után az otthoni gyógyulás támogatása napi étkezési hozzájárulással
Otthonbiztosítás - rugalmas, időtálló ingatlan- és ingóságbiztosítás, az igényeknek, életkörülményeknek, lakástípusnak, értékeknek leginkább megfelelő csomagok és kiegészítő biztosítások
Életbiztosítás - Családfenntartóknak, hitellel rendelkezőknek, illetve azoknak, akik csak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni. A kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.
Hírlapelőfizetés - Egyes lapokhoz olcsóbban lehet hozzájutni, ha előfizetjük, mintha újságárusnál vesszük meg őket. A napi- és hetilapokat a megjelenés napján kézbesítik, egyes lapokat pedig hamarabb, mint hogy az újságos standokra kikerülnének, így nem kell attól sem tartani, hogy az aktuális lapszám elfogy. Érdeklődési területtől függően több mint 400 hazai kiadó közel 700 lapja közül lehet választani.
Akadálymentesített
Gépi szerencsejáték,sorsjegy - A Magyar Posta Zrt. a Szerencsejáték Zrt. megbízásából az ország mintegy 1700 postáján végzi gépi szerencsejátékok értékesítését (lottók, sorsjegyek, stb.)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00-18:00
Kedd09:00-17:00
Szerda09:00-17:00
Csütörtök09:00-17:00
Péntek09:00-15:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Bankkártyás fizetésvan
Telefonszám+36-1-2655119
Honlapposta.hu

Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti posta utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a posta környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti posta közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró), M4 (zöld metró)
  • trolibusz: 72, 83
  • busz: 9, 15, 100E
  • villamos: N19, 47, 48, 49
Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Budapesti szabadidős programok, események listája ma, a hétvégén és más napokon
Kapcsolat Adatvédelem