posta - Uraiújfalu postapartner

Cím: 9651 Uraiújfalu Berzsenyi utca 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.
Csomagküldemény feladása
Otthonbiztosítás - rugalmas, időtálló ingatlan- és ingóságbiztosítás, az igényeknek, életkörülményeknek, lakástípusnak, értékeknek leginkább megfelelő csomagok és kiegészítő biztosítások
Biztosítások
Életbiztosítás - Családfenntartóknak, hitellel rendelkezőknek, illetve azoknak, akik csak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni. A kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.
Postán maradó küldemények kézbesítése - A postán maradóként megjelölt vagy PostaPonti címzéssel feladott küldeményeket nem könyvelt küldemény esetén személyazonosság igazolása nélkül az érte jelentkező átveheti. Könyvelt küldemény esetén a személyazonosságot az átvevőnek igazolnia kell.
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése T2 - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. 2 napos (T2), azaz rózsaszín utalvány – bármely postán feladható, a Posta a feladást követő 2. munkanapon a feladó által megjelölt címen fizeti ki az összeget, vagy megkísérli a kifizetést.
Levél, csomag
Sorsjegy értékesítés
Csekkbefizetés, pénzügyi és befektetési szolgáltatások
Balesetbiztosítás - anyagi segítség műtétek, betegség és baleset esetén, éjjel-nappal hívható orvosi call center szolgáltatás, nagy műtétek után az otthoni gyógyulás támogatása napi étkezési hozzájárulással
EMS feladása - Nemzetközi EMS gyorsposta. Prémium csomagküldő szolgáltatás a világ 114 országába. Az elérhető leggyorsabb kézbesítési idővel, a küldemény biztonságos, elsőbbségi kezelését biztosítva, otthonából kényelmesen intézve.
Gépjármű-biztosítás - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető okozói kiegészítő biztosítás, CASCO biztosítás.
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése T0, T1 - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. Aznapi (T0) – a címzett a feladást követő 1 óra múlva bármely postán felveheti a pénzt. Következő napi (T1) – a címzett a feladást követő napon bármely postán felveheti a pénzt.
Bankkártyás csekkbefizetés

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő05:00-17:00
Kedd05:00-17:00
Szerda05:00-17:00
Csütörtök05:00-17:00
Péntek05:00-17:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Honlap: posta.hu

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem