posta - Uraiújfalu postapartner

Cím: 9651 Uraiújfalu Berzsenyi utca 1.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Csekkbefizetés, pénzügyi és befektetési szolgáltatások: Belföldi postautalvány, Bankkártyás csekkbefizetés
Gépjármű-biztosítás - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető okozói kiegészítő biztosítás, CASCO biztosítás.
Otthonbiztosítás - rugalmas, időtálló ingatlan- és ingóságbiztosítás, az igényeknek, életkörülményeknek, lakástípusnak, értékeknek leginkább megfelelő csomagok és kiegészítő biztosítások
Sorsjegy értékesítés
Belföldi postautalvány - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. Az utalvány feladásáról, illetve az utalvány azonosító számáról a feladónak kell értesítenie a címzettet.
Levél, csomag: EMS feladása, Csomagküldemény feladása, Postán maradó küldemények kézbesítése
Balesetbiztosítás - anyagi segítség műtétek, betegség és baleset esetén, éjjel-nappal hívható orvosi call center szolgáltatás, nagy műtétek után az otthoni gyógyulás támogatása napi étkezési hozzájárulással
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő05:00-17:00
Kedd05:00-17:00
Szerda05:00-17:00
Csütörtök05:00-17:00
Péntek05:00-17:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem