posta - Budapest Pólus Center posta

Cím: Budapest XV. Szentmihályi út 131.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése T0, T1 - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. Aznapi (T0) – a címzett a feladást követő 1 óra múlva bármely postán felveheti a pénzt. Következő napi (T1) – a címzett a feladást követő napon bármely postán felveheti a pénzt.
Bankkártyás fizetés
Akadálymentesített
Sorsjegy értékesítés
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.
Csomagküldemény feladása
Hírlapelőfizetés
Életbiztosítás
Csekkbefizetés, pénzügyi és befektetési szolgáltatások
Western Union pénzátutalás
Biztosítások
Balesetbiztosítás
Személyi Kölcsön
Első napi bélyegzés
Betéti termékek
Levél, csomag
EMS feladása
Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése T2 - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. 2 napos (T2), azaz rózsaszín utalvány – bármely postán feladható, a Posta a feladást követő 2. munkanapon a feladó által megjelölt címen fizeti ki az összeget, vagy megkísérli a kifizetést.
Hitelkártya igénylés
Dematerializált állampapírok (Nyitva tartási időn belül, de max. H-P 07.00-19.00)
Gépjármű-biztosítás
Haláleseti biztosítási összeg kifizetése
Otthonbiztosítás
Nyomdai állampapírok (MÁP Plusz, KTJ)
Bankkártyás csekkbefizetés
Postán maradó küldemények kézbesítése

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő10:00-18:00
Kedd10:00-18:00
Szerda10:00-18:00
Csütörtök10:00-18:00
Péntek10:00-18:00
Szombat10:00-18:00
Vasárnapzárva

A posta az üzletközpont épületében található. A Pólus Center Budapest Észak-keleti részén, a XV. kerület Szentmihályi út 131. szám alatt, az M3-as autópálya bekötőszakasza mellett helyezkedik el. A gépkocsival érkező látogatók számára 2500 férőhelyes parkoló áll rendelkezésre korlátlanul egész évben.

Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem