posta - Budapest Campona posta

Cím: Budapest XXII. Nagytétényi út 37-43.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Belföldi postautalvány - A belföldi postautalvány olyan belföldi pénzküldési szolgáltatás, amelynek során a készpénzben, postán feladott összeget a Posta készpénzben fizeti ki. Az utalvány feladásáról, illetve az utalvány azonosító számáról a feladónak kell értesítenie a címzettet.
Haláleseti biztosítási összeg kifizetése
Balesetbiztosítás - anyagi segítség műtétek, betegség és baleset esetén, éjjel-nappal hívható orvosi call center szolgáltatás, nagy műtétek után az otthoni gyógyulás támogatása napi étkezési hozzájárulással
Életbiztosítás - Családfenntartóknak, hitellel rendelkezőknek, illetve azoknak, akik csak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni. A kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.
Hírlapelőfizetés - Egyes lapokhoz olcsóbban lehet hozzájutni, ha előfizetjük, mintha újságárusnál vesszük meg őket. A napi- és hetilapokat a megjelenés napján kézbesítik, egyes lapokat pedig hamarabb, mint hogy az újságos standokra kikerülnének, így nem kell attól sem tartani, hogy az aktuális lapszám elfogy. Érdeklődési területtől függően több mint 400 hazai kiadó közel 700 lapja közül lehet választani.
Otthonbiztosítás - rugalmas, időtálló ingatlan- és ingóságbiztosítás, az igényeknek, életkörülményeknek, lakástípusnak, értékeknek leginkább megfelelő csomagok és kiegészítő biztosítások
Hírlapelőfizetés, Akadálymentesített, Sorsjegy értékesítés
Gépjármű-biztosítás - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető okozói kiegészítő biztosítás, CASCO biztosítás.
Csekkbefizetés, pénzügyi és befektetési szolgáltatások: Belföldi postautalvány felvétele, kifizetése T2, Nyomdai Magyar Állampapír Plusz, Western Union pénzátutalás, Kincstári Takarékjegy, Betéti termékek, Dematerializált állampapírok (Nyitva tartási időn belül, de max. H-P 07.00-19.00), Bankkártyás csekkbefizetés, Bankkártyás fizetés
Postán maradó küldemények kézbesítése
Első napi bélyegzés

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)10:00-18:00
Kedd10:00-18:00
Szerda10:00-18:00
Csütörtök10:00-18:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)10:00-18:00
Szombat10:00-18:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)Zárva

A posta az üzletközpont épületében található. A Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont autóval megközelíthető a Nagytétényi útról, a 6-os főútról és az M0-ás, M6-os irányából. Több, mint 2000 férőhelyes ingyenes parkolási lehetőség várja a látogatókat. A Campona bevásárlóközpontot számos busz vonal és a vonat is érinti, a Bikás park felől 213-as, 214-es, 114-es járatok, illetve a Keleti pályaudvar vonalától a 133E jelzésű autóbuszok. Ezek mellett a 150-es, 138-as, 33-as autóbuszok is megállnak a bevásárlóközpontot előtt.

BKV megállók

Budapest 22 kerületében a fenti posta közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 33, 58, 114, 141, 158, 213, 214, 250B, 250
Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem