Praktiker áruház

Cím: 2500 Esztergom, Dobogókői út 41.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szerszám, gép, műhely - kéziszerszám, szerszámkészlet, elektromos szerszám, elektromos szerszám tartozék, autós termékek
Fürdőszoba, konyha - csaptelep, konyhabútor, mosogató, mosogató tál, konyhai kiegészítő, kád, mosdó, zuhanytálca, zuhanykabin, wc, zuhany felszerelés, wc ülőke, mérleg, fürdőszoba -felszerelés, -textil, fürdőszobabútor, tükör, TV Shop konyhai eszköz
Építkezés, lakásfelújítás - nyílászáró, lépcső, korlát, festék, tapéta, ragasztó, faáru, bútorlap, falemez, hőszigetelő, hangszigetelő, tetőfedés, vízszigetelés, műanyag lemez, zsákos áru, építőanyag, szerelőanyag, gipszkarton, egyéb építési eszközök, kiegészítők
Lakberendezés, világítás, bútor - bútor, ünnepi díszek, kellékek, lámpa, izzó, elektromos háztartási berendezés, lakástextil, párnák, árnyékolás, napvédelem, kép, képkeret, falidekor, lakásdekoráció, szőnyeg, kapcsolócsalád, elem, villanyszerelés
Padló- és falburkolás - csempe, padlólap, falburkolat, laminált padló, parketta, padlószőnyeg, pvc, alátétek, kiegészítők, mennyezetburkoló, léc, szegély, burkolatváltó
A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amelynek első áruháza Luxemburgban nyílt meg 1978-ban. Az első magyar Praktiker 1998-ban nyílt meg Budapesten.
Ajándékutalvány - Az utalványok többféle címletben is megvásárolhatóak, és bármelyik magyarországi Praktiker áruházban felhasználhatók.
Áruhitel - A Praktiker tartós fogyasztási cikkek vásárlásához szükség esetén áruhitel lehetőségeket is biztosít. Az adatok megadása után néhány percen belül meg tudják mondani, hogy milyen feltételekkel lehet igénybevenni a kölcsönt, és ha a szükséges papírok is rendelkezésre állnak, akkor a kölcsönszerződés megkötése és a szükséges saját önerő befizetése után a kiválasztott árucikket már haza is lehet vinni.
Utánfutó kölcsönzés - Nagyobb méretű árucikkekhez nem érdemes mindig fuvarost hívni vagy bezsúfolni az autóba a termékeket. Az áruházakban lehetőség van a Praktikerben vásárolt termékek elszállításához ingyenes utánfutót kölcsönözni. A díjmentes kölcsönzés feltételei: a vásárló személyautóval nem elszállítható mennyiségű árut vásárolt az áruházban, a vásárló az utánfutót csak az áruházban vásárolt áru elszállítására használhatja, a vásárlást blokkal kell igazolnia, az utánfutót, az áru elszállítását követően a vásárlónak az áruházba haladéktalanul vissza kell juttatnia.
Élfóliázás - A levágott bútorlap szélét lefóliázzák kérésre. Az élfóliázott bútorlap a jövőben jobban védve lesz a sérülésektől és dekoratív hatása is lesz.
Lapszabászat - A Praktikernél vásárolt faáruk (forgácslapok, bútorlapok) méretre vágását helyben vállalják, a vevő igényeihez igazítva. A precíz eszközöknek és szakembereknek köszönhetően időt és energiát takaríthatunk meg.
Kutyabarát áruház - Csak fegyelmezett, nyugodt, az előírt oltásokkal rendelkező, egészséges kutya vihető be az áruház területére. Beteg, sérült, vagy tüzelő kutyával a belépés nem megengedett. Kutyát csak pórázon vezetve lehet bevinni az áruházba. Amennyiben a kutya habitusa igényli, szájkosár használata kötelező.
Fogyasztó barát
Pelenkázó

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00 - 20:00
Kedd8:00 - 20:00
Szerda8:00 - 20:00
Csütörtök8:00 - 20:00
Péntek8:00 - 20:00
Szombat8:00 - 20:00
Vasárnap9:00 - 17:00

Ajándékutalványigen
Áruhitelvan
Email[email protected]
Telefonszám+36-80/32-32-32
Honlappraktiker.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A Praktiker áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem