Príma üzletek - Budapesten - 8. kerületiek listája

Príma Corvin Átrium

Cím: 1082 Budapest Futó utca 37-45  térképen / útvonal ide
Szolgáltatások
Vinotéka üzemel
Hideg étkezési utalványt elfogadnak
Csemegepult
Hentespult
Grillbár
Meleg étkezési utalványt elfogadnak
Pékség

Nyitvatartás (munkaszüneti nap miatt változhat)
Hétfő7:00 - 22:00
Kedd7:00 - 22:00
Szerda7:00 - 22:00
Csütörtök7:00 - 22:00
Péntek7:00 - 22:00
Szombat7:00 - 20:00
Vasárnap8:00 - 20:00

térképenútvonaltervezés ide

A Príma modern, letisztult megjelenéssel, széles áruválasztékkal és színvonalas szolgáltatásokkal várja a vásárlókat.


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Príma üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Príma üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti Príma üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)

A hármas metrónak van megállója a Príma üzlet közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A Príma üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem