Príma üzletek - Budapesten - 8. kerületiek listája

Príma Wadi

Cím: 1085 Budapest József krt. 84  térképen / útvonal ide
Szolgáltatások
Hideg étkezési utalványt elfogadnak
Vinotéka üzemel

Nyitvatartás (munkaszüneti nap miatt változhat)
Hétfő6:00 - 21:30
Kedd6:00 - 21:30
Szerda6:00 - 21:30
Csütörtök6:00 - 21:30
Péntek6:00 - 21:30
Szombat6:00 - 21:30
Vasárnapzárva

térképenútvonaltervezés ide

A Príma modern, letisztult megjelenéssel, széles áruválasztékkal és színvonalas szolgáltatásokkal várja a vásárlókat.


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Príma üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Príma üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti Príma üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 15, 115
  • trolibusz: 83

A hármas metrónak van megállója a Príma üzlet közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A Príma üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem