Jól-Lét és Egészség Klinika

Cím: 1095 Budapest Mester u. 36  (térkép, utcanézet lejjebb)

A legtöbb pszichés panasz hátterében genetikai, biológiai és környezeti tényezők egyaránt állnak. A korábbi oki megközelítés idejétmúlt, amely szerint e betegségek endogén (öröklött), vagy reaktív (valamilyen körülmény által kiváltottak) típusúak. A veleszületett hajlam és a környezeti tényezők elsősorban a kora gyerekkori élmények, a család hatása alakítja ki a személyiséget, s valójában kb. 6 éves korra „eldől”, kiből lesz pszichés beteg. Ezek a problémák azonban ún. késői jelentkezésűek, általában fiatal-, felnőttkorban alakulnak ki. Gyakran valami veszteség, stressz vagy trauma provokálja fellépésüket, bár ez leginkább csak az „utolsó csepp a pohárban”, hogy a „kiborulás” bekövetkezzen. Ez a kialakulási dinamika ad alapot a hatékony kezelésre is: a biológiai oldal pontosan kiválasztott gyógyszeres (nem nyugtató!), a lelki tényezők pedig a személyiség fejlesztését szolgáló pszichoterápiával célozhatók meg. A komplex megközelítés: pszichoterápiában az egyénre szabott bona fide módszer és a minimális, de hatékony dózisú, lehetőleg mono-terápiában adott adekvát gyógyszer a hiteles választás. RENDELÉSI HELY: 1095 Budapest, Mester utca 36.

Telefonszám+36 30 098 0087 (munkanapokon 9:00-19:00 óra között)
E-MAIL[email protected]
Honlappsichoprev.hu

Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichiáter utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichiáter környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti pszichiáter ( Jól-Lét és Egészség Klinika ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 51A, 51
Térkép

A pszichiáter helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem