Pszichiáterek - Budapesten - 5. kerületiek listája

Dr. Battonyai Tünde

Cím: Budapest, V.kerület, Honvéd u. 38.  térképen / útvonal ide

hangulatzavarok depresszió félelmek, szorongásos zavarok (pánik, fóbia, kényszer) alvászavarok szexuális problémák étkezési zavarok mindennapi stressz és ennek következményei pszichoszomatikus problémák (gyomor-bélrendszeri panaszok, fejfájás, gerincfájdalmak, visszatérő nőgyógyászati problémák, bőrpanaszok, allergiák stb) párkapcsolati nehézségek életvezetési problémák meddőség, gyermekvárás, szülés körüli nehézségek gyermekneveléssel, anyasággal kapcsolatos gondok változókori problémák önértékelési gondok, önismeret fejlesztés krízishelyzetek veszteségek feldolgozásának segítése Honlap: http://www.battonyaitunde.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichiáter utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichiáter környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 5. kerületében a fenti pszichiáter (Dr. Battonyai Tünde) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 4, 4-6, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76

A pszichiáter helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem