Dr. Munkácsi Krisztina

Cím: 1071 Budapest, Damjanich u. 47  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
személyiségzavarok
életvezetési nehézségek
pánik zavar
kényszer betegségek
szorongásos panaszok
párkapcsolati krízisek
pszichózis tüneteivel küzdő páciensek
depresszió



A páciens betegségétől, állapotától, együttműködési szándékától függően, gyógyszeres terápia is szükségessé válhat. Különféle betegségcsoportok más-más gyógyszeres beavatkozást igényelnek, nem is beszélve a személyes válaszreakciók különbözőségéről. A Pszichiátriai Társaság szakmai kollégiuma javaslata alapján különféle protokollok állnak rendelkezésre, amik a megfelelő terápiát biztosítják az adott betegségre, illetve tünettanra vonatkozóan. Kapcsolat, további információk: http://www.pszichoconcept.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichiáter utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichiáter környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti pszichiáter (Dr. Munkácsi Krisztina) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 30A, 30, 230
  • trolibusz: 70, 74, 75, 79
Térkép

A pszichiáter helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem