Pszichiáterek - Budapesten - 16. kerületiek listája

Árvai-Barta MED magánklinika

Cím: 1165 Budapest Nyílhegy utca 4.  térképen / útvonal ide

Módszertanában kissé eltér a testi orvoslástól. A pszichés betegségek tünetei a gondolkodás, az érzelemi-affektív működés, a magatartás szintjén ragadhatók meg. A beteg lelki szenvedésén túl (szorongás, hangulati problémák, kínzó gondolatok), romlik a közösségi alkalmazkodása (családi kapcsolatok), munkateljesítménye is. A klasszikus pszichiátriai betegségkategóriákon túl (schizophrenia, paranoid állapotok, major affektív betegségek), ma egyre gyakoribbak a szorongásos-depresszióval járó kórképek (pánikzavar, depresszió), testi tünetképződések, szomatizációs megbetegedések, különböző függőségi állapotok. Honlap: https://arvai-barta.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichiáter utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 16. kerületében a fenti pszichiáter (Árvai-Barta MED magánklinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 45, 46, 146

A pszichiáter helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem