Pszichológusok - Budapesten - 7. kerületiek listája

Konok Veronika

Cím: Budapest VII., Nyár u. 34.  térképen / útvonal ide

Blaha Lujza tértől 5 percre A következő problémákkal fordulhat hozzám: Önértékelési problémák, önbizalomhiány Szorongás, fóbia, pánik, kényszeres tünetek Levertség, depresszió, hangulatingadozások Idegesség, munkahelyi stressz, teljesítményszorongás, alvászavar Párkapcsolati problémák Családi problémák Krízishelyzetek (pl. gyász, válás), traumák feldolgozása Beilleszkedési, kapcsolat-kialakítási problémák, szociális fóbia, magány Függőségek (alkohol, drog, szerencse-játék, netfüggőség, társfüggőség, stb.) Evészavarok, testképzavar, testtel való elégedetlenség Indulatkezelési problémák Tanulási problémák, halogatás, koncentrációs problémák, vizsgaszorongás Identitásban való bizonytalanság, útkeresés, önismereti igény Honlap: http://konokvera.wix.com


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pszichológus (Konok Veronika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 74

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem