Pszichológusok - Budapesten - 5. kerületiek listája

Földi Miklós Dániel

Cím: Budapest V. Markó utca  térképen / útvonal ide

Mélyen hiszek benne és nap mint nap tapasztalom, hogy szükség van önmagunk ismeretére és elfogadására, melyhez remek kapu a pszichológia. Azt kívánom, hogy mindenki értse meg és élje át azt az élményt amit az önismeret felfedezése és ereje adhat az embernek. Honlap: http://pszichologusmost.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 5. kerületében a fenti pszichológus (Földi Miklós Dániel) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem