dr. Ruska Éva pszichológus, life coach

Cím: 1132 Budapest, Csanády utca 24.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Azokat a pácienseket, klienseket várom szeretettel akik úgy érzik, hogy segítség nélkül már nem tudják feldolgozni azokat a lelki, pszichés megrázkódtatásokat, amelyek már károsan befolyásolják a mindennapi tevékenységüket, társas kapcsolataikat, testi és lelki egészségüket. Pszichológusi munkám során sokszor megtapasztaltam, hogy segítséggel könnyebb felismerni, megérteni, feldolgozni, megoldani a problémákat. Ez azért nagyon fontos,mert képesek vagyunk egy egészségesebb, boldogabb és sikeresebb életet élni, ha teszünk érte. Sokan tapasztalják a depresszió, pánikbetegség, szorongás vagy a céltalanság érzést kísérő tüneteket, amelyek megkeserítik életünket. Sokat tehetünk azért, hogy ezektől a kellemetlen tünetektől megszabaduljunk. Kellemes, nyugodt, elegáns környezetben a gyönyörű Szent István parknál lévő rendelőben várom szeretettel a segítséget kérőket. Kapcsolat, további információk: http://ruskaevadr.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti pszichológus (dr. Ruska Éva pszichológus, life coach) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem