Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Áhli Mariann

Cím: 1118 Budapest, Budaörsi út 24.  térképen / útvonal ide

Business és life coach-ként támogatom Önt, hogy visszanyerje, felépítse önbizalmát, felismerje és megszilárdítsa erősségeit, megtalálja korlátozó gátjait és sikerre vigye elképzeléseit, vagy meg tudja hozni döntéseit legyen az munkahelyi vagy magánéleti jellegű. Mi a coaching? Nem terápia és nem is tanácsadás. A találkozások alkalmával kitűzött célok mentén a megoldások keresése és a cselekvési lehetőségek lesznek központban: mit és hogyan fog (másképpen) csinálni? Mielőtt feladná bármilyen célját, ne feledje, hogy életünk három szegmense munkánk, családunk (párkapcsolatunk) és önmagunk. Ha ezek bármelyikében sikerül megoldást találnunk egy problémára, azzal mindhárom területet jó irányba változtatjuk! Honlap: http://inbalance-coaching.hu


Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Áhli Mariann) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 8E, 108E, 110, 112, 139, 140A, 140, 142, 212, 240

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem