Pszichológusok - Budapesten - 15. kerületiek listája

Gaba Medical Center

Cím: 1158 Budapest Apolló u. 61  térképen / útvonal ide

A tudomány állása szerint nincs olyan betegség, amely ne lenne összefüggésben az idegrendszer állapotával. Különösen ma, amikor egyre stresszesebb világban élünk, egyre nagyobb szerepe van annak, hogy képesek legyünk úrrá lenni a bennünk lévő pszichés gondokon, el tudjuk viselni a külvilág okozta feszültségeket, hiszen ezek gyakran okoznak szervi bajokat, betegségeket. Sok irányú, több évtizedes pszichológusi tapasztalattal várom mindazokat, akik szoronganak, jövőjüket kilátástalannak látják, párkapcsolati, ill. családi problémáktól szenvednek. Egyéb pszichoterápiás eljárások mellett, sajátos relaxációs technikával - pszichiátriai osztályon jelenleg is - évek óta sikerrel kezelem mindazokat, akik úgy érzik, hogy nem képesek kikapcsolódni felelősséggel terhelt életükből, és keresik önmaguk számára az egyensúlyt és a biztonságot. Honlap: http://www.gabamedical.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 15. kerületében a fenti pszichológus (Gaba Medical Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7, 8E, 108E, 224, 231, 277

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem