Pszichológusok - Budapesten - 1. kerületiek listája

Kiss Erika pszichológus

Cím: 1012 Budapest Kuny Domokos utca 4/D  térképen / útvonal ide

Érdemes pszichológusi segítséget kérniük, ha gyermeküknél az alábbi tünetek valamelyike áll fenn: túlzott félelmek bizonyos helyzetekben általános szorongás, gátoltság kommunikációs problémák, mutizmus magatartási gondok hangulati problémák testi tünetek organikus ok nélkül serdülőkori problémák traumát követő viselkedésváltozás kóros gyászreakciók Honlap: http://w3.hdsnet.hu/kisserika


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 1. kerületében a fenti pszichológus (Kiss Erika pszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 56A, 56, 61
  • busz: 105, 139, 140A, 140, 142, 178

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem