Pszichológusok - Budapesten - 15. kerületiek listája

Hanumán Pszichológiai és Pszichoterápiás rendelő

Cím: 1152 Budapest, Kecskeméti u. 11.  térképen / útvonal ide

A pszichoterápia olyan gyógyító eljárás, amely lelki zavarok, viselkedési- és magatartási problémák enyhítésében nyújt segítséget. Speciális képzettséget igényel, orvosi vagy pszichológus végzettséggel végezhető. Honlap: http://hanuman.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 15. kerületében a fenti pszichológus (Hanumán Pszichológiai és Pszichoterápiás rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 9, 15, 115

A hármas metrónak van megállója a pszichológus közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem