MentaLife Pszichológiai, Mozgásfejlesztő és Logopédiai Központ

Cím: 1173 Budapest, Csengőd utca 23.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A MentaLife Központ létrejöttekor a legfontosabb szempontunk az volt, hogy egy olyan segítő, támogató csapat álljon fel, akik a problémák széles körét lefedve tudnak megoldást nyújtani. Központunkban gyerek- és felnőtt pszichológus, mozgásfejlesztő valamint logopédus és fejlesztő pedagógus kollégáink segítik a XVII. kerület és az agglomerációban élő gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Csapatban dolgozunk, mert azt tapasztaljuk, hogy nagy hiány van a szakemberek közti kommunikációban és összetett problémák esetében előfordulhat, hogy megoldás helyett az emberek „ping-pong labdaként” pattognak a szakterületek között. Mi arra törekszünk, hogy magasan kvalifikált csapatunkkal, kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk fordulók számára. A MentaLife Központban mindig a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját. Kapcsolat, további információk: http://mentalife.hu


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti pszichológus (MentaLife Pszichológiai, Mozgásfejlesztő és Logopédiai Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 97E, 161, 162, 169E, 201E, 202E, 262
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem