Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Helyes Veronika tanácsadó szakpszichológus

Cím: Budapest XI. kerület, Fehérvári út 33.  térképen / útvonal ide

Munkámban való szemléletemet meghatározza, hogy nem deficitközpontúan igyekszem kezelni az egyes eseteket, hanem inkább az erősségekre építve, segíteni azokat a területeket, ahol az egyénnek nehézségei vannak. Fontosnak tartom továbbá, hogy az egyént, és nehézségét az őt körülvevő rendszerbe ágyazottan igyekszem megérteni, s olyan megoldási lehetőségeket kidolgozni a segítséget kérő személlyel, ami ebben a rendszerben megfelelően alkalmazható, és segíti az egyént fejlődésében. Honlap: https://www.leleklabirintus.hu/


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Helyes Veronika tanácsadó szakpszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 17, 41, 47B, 47, 48, 56
  • busz: 33, 53, 58, 150, 153, 154B, 154, 212

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem