Pszichológusok - Budapesten - 7. kerületiek listája

Ormay István

Cím: Budapest VII. Nyár u. 34  térképen / útvonal ide

Aktív analitikus és kognitív szakpszichoterápiás módszerekkel dolgozunk, egyéni és kiscsoportos formában. Problémára fókuszált terápiák (15-20 ülés) mellett hosszabb tartamú önismereti munkát, aktív analitikus képzést végzünk. Honlap: http://ormayistvan.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pszichológus (Ormay István) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 74

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem