Pszichológusok - Budapesten - 5. kerületiek listája

Gazdag Enikő

Cím: 1056 Budapest, Molnár u. 10. II/12.  térképen / útvonal ide

Életünk kezdetétől „cipelünk” egy hátizsákot a hátunkon, amelybe az idők folyamán különböző megoldatlan helyzetek, gondolkodási sémák, attitűdök rakódnak bele, és sokszor tudattalanul választunk helyzeteket, kapcsolatokat, amelyek problémákat okoznak számunkra. Ilyenkor érdemes megnéznünk, hogy mi van a „hátunkon”, milyen csomagok vannak benne (pl. szülői háttér, párkapcsolatok), és ezek megértésével és feldolgozásával előrébb juthatunk az életünkben felmerülő problémahelyzetekben. Honlap: http://www.gazdageniko.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 5. kerületében a fenti pszichológus (Gazdag Enikő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 2
  • busz: 5, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178

A hármas metrónak van megállója a pszichológus közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. Július 13-tól lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomásokat is felújítás miatt, és ezeken az állomásokon is megállás nélkül haladnak át a szerelvények. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be. Hétvégéken Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között a metró helyett továbbra is pótlóbuszok közlekednek.


A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem