Pszichológusok - Budapesten - 5. kerületiek listája

Geiszt Tamás

Cím: Budapest V. kerület Falk Miksa u. 15. II. emelet 14.  térképen / útvonal ide

Foglalkozom: - életvezetési problémákkal, - kapcsolati és családi konfliktusokkal, - önértékelési, önismereti problémákkal, - megterhelő élethelyzetek feldolgozásával (pl. gyász, veszteség, traumák), stresszreakciókkal, - enyhe és közepes hangulatzavarokkal szorongásos zavarokkal (pl. pánikbetegség, fóbiák), - kényszeres problémákkal, enyhe fokú evészavarokkal, - vezetői problémák áttekintésével (coaching) Honlap: http://www.geiszttamas.blogspot.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 5. kerületében a fenti pszichológus (Geiszt Tamás) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 4, 4-6, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem