Pszichológusok - Budapesten - 12. kerületiek listája

Dr. Halmai Júlia

Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 2/6  térképen / útvonal ide

párkapcsolati problémák önértékelési zavarok önbizalom hiány beilleszkedési gondok szorongásos állapotok tanulási zavar veszteség utáni állapot (válás, munkahely elvesztése) elmagányosodás gyász reakció identitás gondok neurózis depresszió bordereine állapot pánik betegség anorexia, bulimia pszichoszomatikus betegségek belgyógyászati betegségeket kísérő pszichotünetek szexuális zavarok Honlap: http://halmaijulia.uw.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 12. kerületében a fenti pszichológus (Dr. Halmai Júlia) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 59A, 59, 59B, 61
  • busz: 21A, 21, 39, 102, 105, 139, 140A, 140, 142, 212

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem