Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Kondorné Dr. Orosz Ágnes

Cím: 1118 Budapest Somlói út 33/b.  térképen / útvonal ide

Pszichológusként természetesen senki helyett nem tudom megoldani az ő életének a problémáit, de az együttes gondolkodás során megérthetjük azokat, megtalálhatjuk a nehéz helyzetekre adható válaszokat, kidolgozhatjuk és begyakorolhatjuk a célszerű viselkedés módozatait. Általában elmondható, hogy az a konzultációs ill. terápiás kapcsolat a legeredményesebb, amelyben a páciens tulajdonképpen önmagával folytat nyílt, becsületes és őszinte párbeszédet. Azt, hogy egy terápiás együttműködés eredményes-e, hatásos-e, az érintett egyértelműen szokta magán érezni. Azt érzi ugyanis, hogy valamit jobban megértett önmagából, a másikból, mint addig, hogy más, új nézőpontból látja a helyzetét, hogy ez a más nézőpont segít neki reálisan elhelyezni önmagát a világban. Legtöbben korábbi pácienseim ajánlására fordulnak hozzám. Honlap: http://pszichoterapia.net


Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Kondorné Dr. Orosz Ágnes) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 27

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem