Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus, mozgásterapeuta

Cím: Budapest XI., Bercsényi u. 24.  térképen / útvonal ide

Az Alle bevásárlóközpont mellett Magánrendelésemen szeretettel várom olyan felnőttek, szülők és gyermekeik jelentkezését, akik megoldást keresnek életvezetéssel vagy gyermekneveléssel kapcsolatos problémáikra. Gyermekkel jól felszerelt mozgásterápiás rendelőmben egyéni dinamikus szenzoros integrációs terápiát (DSZIT, Ayres) és tervezett szenzomotoros terápiát (TSMT) is végzek. További információért és képekért kérem tekintse meg honlapomat. Elérhetőségek: http://www.szbe.eu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus, mozgásterapeuta) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 6, 17, 41, 47B, 47, 48, 56A, 56, 61
  • busz: 7, 33, 53, 58, 114, 133E, 150, 153, 154, 212, 213, 214

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem