Pszichológusok - Budapesten - 7. kerületiek listája

Szántó Regina

Cím: Budapest VII.kerület Akácfa u. 63. fsz. 3.  térképen / útvonal ide

Felnőttek esetén foglalkozom meddőségi problémákkal, szülési traumák feldolgozásával, anya-magzat kapcsolat kialakításával, szülésfelkészítéssel. Szorongásos zavarokkal, alvási problémákkal, pánik rohamokkal, pszichoszomatikus betegségekkel, evészavarokkal (elhízás, étvágytalanság, kóros soványság stb.), traumatikus élmények feldolgozásával, krízishelyzetek kezelésével, kényszerrel, depresszióval, önértékelési problémákkal, fóbiákkal, kommunikációs és párkapcsolati problémákkal, gyász feldolgozásával, munkahelyi konfliktusokkal, teljesítmény problémákkal. Honlap: http://www.szantoregina.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pszichológus (Szántó Regina) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 78

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem