Pszichológusok - Budapesten - 7. kerületiek listája

Tóth Zs. Izabella

Cím: Budapest VII. Akácfa u. 63.  térképen / útvonal ide

A terápiás kapcsolat rendszeres heti egyszeri találkozást igényel. Az első alkalom egy ismerkedő, kötetlen beszélgetés. Az első 2-3 alkalom során a közösen dolgozzuk ki a terápiás célt/célokat, valamint a konzultáció időtartamát (azaz, hogy hány ülésre lesz szükség ezen célok eléréséhez). A terápiás program összeállítása során olyan módszerek tudatos kombinációját alkalmazom, amelyek a rogersi nondirektív-személyközpontú terápiával jól összhangba hozhatók. Ilyenek főképp a relaxáció különféle módozatai, illetve a kognitív pszichoterápia egyes elemei. Szemléletem tehát alapvetően integratív jellegű, igyekszem mindig a páciens személyiségének legmegfelelőbb módszert alkalmazni. Honlap: http://www.elemental.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pszichológus (Tóth Zs. Izabella) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 78

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem