Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Szajcz Ágnes pszichológus

Cím: Budapest XI. Bartók Béla út 88.  térképen / útvonal ide

a Kosztolányi Dezső térnél Pszichológiai / pszichoterápiás magánrendelésemen különféle lelki problémákkal érkezők (pl. depresszió, szorongás, kapcsolati nehézségek, párkapcsolat kialakítási gondok, önértékelési problémák, személyiségzavar) egyéni terápiáját végzem. További szakterületeim: lelki készülés az anyaságra; veszteség, gyász feldolgozása; életközép krízis átdolgozása; egyéni vezetői tanácsadás (coaching). Előzetes bejelentkezés szükséges! Honlap: http://www.szajczagnespszichologus.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Szajcz Ágnes pszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 19, 49
  • busz: 7, 53, 58, 114, 150, 153, 154B, 154, 212, 213, 214, 240

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem