Pszichológusok - Budapesten - 7. kerületiek listája

Fábián Tamás pszichológus, coach, mediátor

Cím: 1071 Budapest, Damjanich u. 35.  térképen / útvonal ide

Problémáink gyakran nem öltenek konkrét formát, csak annyit érzünk, hogy valami nincsen rendben. A probléma felszínre hozásában, megformálásában, néven nevezésében, és a problémával való sikeres szembenézésben tudok segíteni. Ebben segítségemre van az ontológiai coaching eszköztára is. Mediátorként válási, iskolai és üzleti konfliktusok hatékony megoldásában segítek. Honlap: http://www.fabiantamas.shp.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pszichológus (Fábián Tamás pszichológus, coach, mediátor) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 30A, 30, 230
  • trolibusz: 70, 74, 75, 78, 79

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem