JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány

Cím: 1077, Budapest, Rejtő J. u.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Pályaorientációs- és karriertanácsadás Párkapcsolati és családi tanácsadás
Életvezetési tanácsadás
Stresszkezelés
Pszichológiai konzultációKedvezményes pszichológiai szolgáltatásokkal várja Önt lendületes és elhivatott pszichológusokból álló csapatunk rugalmas időbeosztásában, Budapesten (könnyen elérhető helyszíneken). A következő területeken tudunk segíteni Önnek a pozitív irányú változásban: Szorongás, pánik, álmatlanság esetén Pszichoszomatikus megbetegedések, nem szervi eredetű testi tünetek kezelésében Párkapcsolati, családi problémák fennállásakor Személyes lelki konfliktusok, elakadások leküzdésében Velünk megtalálja a válaszait! Kapcsolat, további információk: http://www.jolelekalapitvany.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti pszichológus (JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73M, 74, 76
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben
Kapcsolat Adatvédelem