Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Egri Tímea, pszichológus, pszichodráma asszisztens

Cím: 1111 Budapest Budafoki út 26.  térképen / útvonal ide

Mindenkinek az életében akadnak olyan pillanatok, amikor összecsapnak a feje felett a hullámok, nem érti viselkedésének a mozgatórugóit, elakad. A problémák okának feltárásában, átdolgozásában, ezáltal az önismeret mélyítésében segítem a hozzám fordulókat egyéni konzultáció keretében. Foglalkozom többek között élethelyzeti elakadásokkal, önértékelési problémákkal, életkori krízisekkel, kapcsolati- és szorongásos zavarokkal, veszteségek feldolgozásával. Honlap: http://egritimea.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Egri Tímea, pszichológus, pszichodráma asszisztens) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 33, 133E

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem