Pszichológusok - Budapesten - 7. kerületiek listája

Wéber Katalin

Cím: Budapest VII. Szövetség u.  térképen / útvonal ide

Abúzus, nemi erőszak áldozatok , Alvászavar-insomnia , Étkezési zavarok , Gyász , Hipnózis , Kiégés, burnout , Krízisintervenció , Nemi identitás , Önismeret, önértékelés zavarai , Poszttraumatikus stressz szindróma , Pszichoszomatikus betegségek Honlap: http://www.lelkibeteg.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pszichológus (Wéber Katalin) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 74

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem