Pszichológusok - Budapesten - 7. kerületiek listája

PszichoStudio

Cím: Budapest VII. kerület, Wesselényi u. 24.  térképen / útvonal ide

Stúdiónkban többféle módszerben képzett pszichológus és pszichiáter dolgozik. Fő profilunk a depresszió és a pánikbetegség terápiája mellett párkapcsolati, életvezetési, önérvényesítési problémákkal is foglalkozunk. A pszichoterápia mellett szükség esetén gyógyszeres terápia is megoldható. Honlap: http://www.pszichostudio.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti pszichológus (PszichoStudio) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 74

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem