Pszichológusok - Budapesten - 1. kerületiek listája

Velez Csaba

Cím: 1016 Budapest Naphegy tér  térképen / útvonal ide

Velez Csaba vagyok, pszichológus. Munkám során egészséges emberek mindennapi problémáival foglalkozok, mint például párkapcsolati, magánéleti zavarok, burnout (kiégés) kezelése, gyász feldolgozása. Klienseimmel a hozott problémát a kliens erőforrásaira támaszkodva, közösen oldjuk meg. Honlap: http://www.velezcsaba.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 1. kerületében a fenti pszichológus (Velez Csaba) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 178

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem