Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Gáspár Barbara, pszichológus

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 9. fsz. 4.  térképen / útvonal ide

Felnőtteknek és serdülőknek nyújtok életvezetési tanácsadást a következő területeken: Önismeret növelése, önbizalomhiány kezelése Személyiségfejlesztés Családi problémák Életvezetési problémák Hangulatzavarok Párkapcsolati problémák Munkámban a humanisztikus pszichológia irányelveit követem, de a kognitív és imaginációs terápiák módszereivel is szimpatizálok. Arra törekszem, hogy az adott klienshez jól illeszkedő módszereket kutassam fel és használjam minél eredményesebben. Honlap: https://sites.google.com/site/pszichologusbudapest/


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Gáspár Barbara, pszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 19, 41, 47B, 47, 48, 49, 56A, 56
  • busz: 7, 133E

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem