Pszichológusok - Budapesten - 5. kerületiek listája

Bokor Judit Pszichológus, Pszichoterapeuta, Klinikai Szakpszichológus

Cím: Budapest, V. Veres Pálné utca 26.  térképen / útvonal ide

Az önismeret fejlesztésén kívül az alábbi problémákkal fordulhat hozzám: depresszió, szorongásos zavarok, párkapcsolati nehézségek, étkezési zavarok, a női identitást érintő problémák. A rendelő a belvárosban, kellemes környezetben található. Honlap: http://www.bokorjudit.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 5. kerületében a fenti pszichológus (Bokor Judit Pszichológus, Pszichoterapeuta, Klinikai Szakpszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)

A hármas metrónak van megállója a pszichológus közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem