Pszichológusok - Budapesten - 1. kerületiek listája

Velk Réka Mónika klinikai szakpszichológus és gyermekpszichológus

Cím: 1012 Budapest, Logodi u. 29. fsz.3.  térképen / útvonal ide

Munkámban integratív személetet követek. Pszichoterápiás módszerként elsősorban imaginációs (KIP) és relaxációs (autogén tréning) módszerrel dolgozom. Ezt egészítem ki rendszerszemléletű- és kognitív-viselkedésterápiás technikákkal, tranzakcióanalitikus terápiával, kreatív művészetterápiával és gyermekek esetében játékterápiával. Honlap: http://www.nevetesitanacsado.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 1. kerületében a fenti pszichológus (Velk Réka Mónika klinikai szakpszichológus és gyermekpszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56
  • busz: 5, 16A, 16, 116

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem