Pszichofészek pszichológiai magánrendelő

Cím: Budapest XI. kerület Fadrusz utca 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Szeretettel várjuk a PszichoFészek 11. kerületi, három szobás magánrendelőjében! Keresse képzett gyermekpszichológus, pszichológus, pszichiáter és mentálhigiénés segítő szakember kollégáinkat bizalommal! Rendelőnk konzultációra, gyermekpszichológiai terápiákra, egyéni felnőtt terápiákra, tanácsadásra, párterápiára és csoportterápiákra egyaránt alkalmas. Kapcsolat, további információk: https://www.pszichofeszek.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti pszichológus (Pszichofészek pszichológiai magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 17, 19, 41, 47, 48, 49, 56A, 56, 61
  • busz: 7, 27, 58, 114, 213, 214, 240
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem