Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Balázs Hedvig klinikai szakpszichológus

Cím: Budapest XI. kerület, Bartók Béla út  térképen / útvonal ide

depresszió, szorongás, stressz kezelése önértékelési és életvezetési problémák munkahelyi stressz, teljesítmény-szorongás tanulmányok terén kapcsolati, párkapcsolati nehézségek, sikertelenségek feltárása, átdolgozása női-férfi szerep, gyermekvállalással kapcsolatos gondok élethelyzet változás veszteség, gyász feldolgozása lelki hátterű testi tünetek kezelése Honlap: http://www.pszichologusrendelo.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Balázs Hedvig klinikai szakpszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 19, 49
  • busz: 7, 53, 58, 114, 150, 153, 154B, 154, 212, 213, 214, 240

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem