Skultéti-Szabó Katalin

Cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 41.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
nehéz élethelyzet
lelki eredetű, de testi tünetekben megnyilvánuló problémák, mint például idegesség okozta hasmenés, fejfájás, szorongás okozta vizelési inger stb.
munkahelyi vagy párkapcsolati, családi élet problémái (betegségek, haláleset a családban, gyász, stb.)
bizonyos életszakaszban jelentkező konfliktusok jelentenek szenvedést számukra (pl.: szülőszerep, „kapuzárási” pánik stb.)
szorongásos panaszok
önértékelési zavar
hangulat- és evészavarok



Forduljanak hozzám bizalommal, akik önértékelési zavarral, munkahelyi vagy párkapcsolati, családi élet problémáival (betegségek, haláleset a családban, gyász, stb.) küzdenek. Azokat a klienseket is szívesen látom, akik úgy érzik, hogy bizonyos életszakaszban jelentkező konfliktusok jelentenek szenvedést számukra (pl.: szülőszerep, „kapuzárási” pánik stb.) vagy „csak” egészen egyszerűen nehéz élethelyzetben vannak. Ezen kívül még foglalkozom lelki eredetű, de testi tünetekben megnyilvánuló problémákkal, mint például idegesség okozta hasmenés, fejfájás, szorongás okozta vizelési inger stb., szorongásos panaszokkal, valamint hangulat- és evészavarokkal. Kapcsolat, további információk: http://www.skultetiszabo.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti pszichológus (Skultéti-Szabó Katalin) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 9
  • trolibusz: 72M, 73
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem