Hársfa Pszicho Műhely és Konzultációs Központ

Cím: 1101 Budapest Szalonka köz 3/a  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Hársfa Pszicho Műhely és Konzultációs Központ Kőbányán, a Városközponttól 5 percre, bármely korosztály számára nyújt pszichológiai támogatást. Módszereink: gyermek, felnőtt egyéni konzultáció, pszichodráma, családterápia, párterápia. Műhelyünk egy pszichológus szakmai közösség, ahol különböző területeken képzett szakembereink foglalkoznak minden korosztállyal. Helyszínül, egy a múlt század közepén működő családorvosi rendelőt választottunk, 2013-ban. Fontosnak tartjuk a hagyományt és a megújulást, hogy felmenőink örökségét úgy őrizzük meg, ahogyan saját személyiségünknek az a legjobb. Felnőtt klienseinknek segítünk abban, hogy megtalálják saját, személyes értékeiket, a legfőbb céljaik megvalósításához vezető utat. A több generáció egymásra hatása fontos számunkra a családterápiák és a gyermek-pszichológiai konzultációk során is. Többféle módszerrel támogatjuk a különböző korosztályokat, egyéni és csoportos formában. A gyermek-pszichológiai konzultáció során egyénileg foglalkozunk kicsikkel vagy kamaszokkal, a szülőkkel együttműködve. A gyerekjáték-dráma is ennek a korosztálynak ajánlott, csoportos formában. Pszihodráma csoportokat felnőtteknek is tartunk, akárcsak egyéni konzultációt. Az egész családdal együtt is tudunk foglalkozni, a probléma jellegétől függően, családterápia vagy párterápia formájában. További információ: http://www.pszichologusa.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti pszichológus (Hársfa Pszicho Műhely és Konzultációs Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 28A, 28, 28B, 62
  • busz: 9, 95, 117, 151, 162, 162A, 195, 217E, 262
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem