Sántha Judit

Cím: 1165 Budapest Hunyadvár u.56. I./2.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Kognitív terápia: A módszer alapja, hogy gondolataink határozzák meg érzéseinket és magatartásunkat. Segítségével az ember képessé válhat az élmények és életesemények egészséges értelmezésére, amely egészséges magatartáshoz vezet. Viselkedésterápia: A módszer azon alapul, hogy az emberi problémák döntő többsége hibásan tanult viselkedésekben nyilvánul meg (pl. ártalmatlan ingerekre szorongással reagálunk). A terápia célja a nem kívánt cselekvés feletti uralom elsajátítása, és az ilyen viselkedés megváltoztatása. Autogén tréning: Az izmok ellazításán alapuló relaxációs eljárás, melynek során az egyén - rendszeres gyakorlás révén - megtanulja önmaga befolyásolni saját Énjét, minden problémájával együtt. Kapcsolat, további információk: http://www.pszichologusmaganrendelo.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti pszichológus (Sántha Judit) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7G, 176E, 276E
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem