Raiffeisen ATM-ek - Budapesten - 6. kerületiek listája

Cím: Budapest VI. Teréz krt. 12.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Egyenleg lekérdezés idegen ügyfelek számára
Új kártya aktiválása első készpénz felvét esetén, helyes PIN-kóddal
Készpénzfelvétel (HUF)
Mobil telefon egyenleg feltöltés saját ügyfelek számára
Egyenleg lekérdezés saját lakossági ügyfelek számára
PIN kód csere saját ügyfelek számára
PIN kód csere idegen ügyfeleknek (MasterCard kártyával, kibocsátói engedéllyel)

térképenútvonal ideutcanézet

A Raiffeisen bank ügyfélszolgálata a nap 24 órájában hívható a +36-80-488-588 telefonszámon. A 80-as előhívójú telefonszámok belföldről díjmentesen, külföldről a külföldi szolgáltató díjszabásában foglalt mindenkori normál díjazású nemzetközi hívások szerinti tarifával hívhatók. Bankkártya letiltása szükség esetén a 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton kezdeményezhető.


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Raiffeisen ATM utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Raiffeisen ATM környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti Raiffeisen ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 4-6, 6
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 78

A Raiffeisen ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem