Raiffeisen ATM-ek - Budapesten - 8. kerületiek listája

Cím: Budapest VIII. Üllői út 36.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Készpénzfelvétel (HUF)
Mobil telefon egyenleg feltöltés saját ügyfelek számára
PIN kód csere idegen ügyfeleknek (MasterCard kártyával, kibocsátói engedéllyel)
Egyenleg lekérdezés saját lakossági ügyfelek számára
Egyenleg lekérdezés idegen ügyfelek számára
Új kártya aktiválása első készpénz felvét esetén, helyes PIN-kóddal
PIN kód csere saját ügyfelek számára

térképenútvonaltervezés ide

A Raiffeisen bank ügyfélszolgálata a nap 24 órájában hívható a +36-80-488-588 telefonszámon. A 80-as előhívójú telefonszámok belföldről díjmentesen, külföldről a külföldi szolgáltató díjszabásában foglalt mindenkori normál díjazású nemzetközi hívások szerinti tarifával hívhatók. Bankkártya letiltása szükség esetén a 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton kezdeményezhető.


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Raiffeisen ATM utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Raiffeisen ATM környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti Raiffeisen ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 83

A hármas metrónak van megállója a Raiffeisen ATM közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A Raiffeisen ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem