Raiffeisen ATM-ek - Budapesten - 5. kerületiek listája

Cím: 1052 Budapest V., Károly körút 22-24.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Egyenleg lekérdezés saját lakossági ügyfelek számára
Új kártya aktiválása első készpénz felvét esetén, helyes PIN-kóddal
Mobil telefon egyenleg feltöltés saját ügyfelek számára
Készpénzfelvétel (HUF)
PIN kód csere idegen ügyfeleknek (MasterCard kártyával, kibocsátói engedéllyel)

térképenútvonal ideutcanézet

A Raiffeisen bank ügyfélszolgálata a nap 24 órájában hívható a +36-80-488-588 telefonszámon. A 80-as előhívójú telefonszámok belföldről díjmentesen, külföldről a külföldi szolgáltató díjszabásában foglalt mindenkori normál díjazású nemzetközi hívások szerinti tarifával hívhatók. Bankkártya letiltása szükség esetén a 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton kezdeményezhető.


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Raiffeisen ATM utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Raiffeisen ATM környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 5. kerületében a fenti Raiffeisen ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 47B, 47, 48, 49
  • busz: 5, 7, 8E, 9, 15, 100E, 108E, 110, 112, 115, 133E, 178
  • trolibusz: 74

A Raiffeisen ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem