Raiffeisen bankfiók - Savoya Park, fsz.

Cím: Budapest XI., Hunyadi János út 19.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Megtakarítások, befektetések - lekötött betétek, kötvények, befektetési alapok, rendszeres befektetés, állampapírok, részvények, tartós befektetési szerződés, stb.
Kölcsönök, hitelek - személyi kölcsön, személyi kölcsön ingatlanfedezettel, folyószámlahitel, lakáshitel, minősített fogyasztóbarát lakáshitel
Betétikártya-szolgáltatás - Kényelmes, mert ha nincs Önnél készpénz, és váratlan kiadások merülnek fel, azt bankkártyája segítségével megoldhatja, bankkártyáját külföldön is használhatja, bankszámlájához több bankkártyát is igényelhet, használhatja bankszámlájához tartozó hitelkeretét. hozzáférhet pénzéhez a banki pénztári órákon túl, a nap 24 órájában.
Bankváltás egyszerűen - Bankváltási meghatalmazás leadása bankfiókban. Felveszik a kapcsolatot a jelenlegi számlavezető bankkal. A jelenlegi számlavezető bank átadja az adatokat. Az átadott adatok alapján rögzítik a megbízásokat, értesítik a számlaszám változásáról a beszedőket (pl. közmű szolgáltatók) és a fizető feleket. Bankváltás napja: legkorábban a Számlaváltási meghatalmazás leadását követő 13. munkanap.
Bankszámlák, napi pénzügyek - számlavezetés, betétikártya-szolgáltatás, hitelkártyák, biztosítások
Lekötött betét - forint (HUF), amerikai dollár (USD) vagy angol font (GBP) megtakarításhoz, ha fontos a biztonság és a kiszámíthatóság, rövidebb távú megtakarítási célokra
Premium Banking - ha fontos az elsőbbségi bankolás, és megtakarításainkat szakemberek segítségével szeretnénk gyarapítani
Lakossági - Mindennapi pénzügyek, megtakarítás, kölcsönök, hitelek, digitális szolgáltatások
Kisvállalati kiszolgálás - Válassza Ön is a Raiffeisen Bankot, mely megbízható, a fenntarthatóság irányában elkötelezett stabil pénzintézet nemzetközi háttérrel, és erős helyi piacismerettel. Színvonalas pénzügyi megoldások széles körét kínáljuk a kis- és középvállalati ügyfélkörnek.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:00 - 18:00
Kedd9:00 - 17:00
Szerda9:00 - 17:00
Csütörtök9:00 - 17:00
Péntek9:00 - 16:00
SzombatZárva
VasárnapZárva

A Raiffeisen bankfiók az üzletközpont épületében található. A Savoya park autóval érkező látogatói 1600 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, fedett és nyitott parkolót vehetnek igénybe. Az Aldi és Obi Barkácsáruház előtt további 1500 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, nyitott és fedett parkoló található. A Savoya park területén ingyenes wifi szolgáltatás is rendelkezésre áll.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti Raiffeisen bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 48
  • busz: 33, 141, 158, 250, 251
Térkép

A Raiffeisen bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem